Дріжджове тісто на кислому молоці

Автор: richinna 21 Мая 2016
Дріжджове тісто на кислому молоці
Неймовірно пухке і смачне тісто для печених булочок,пиріжків та особливо пампушок на кислому молоці,яке довго не черствіє,але маю сумнів що у Вас щось залишиться)))
Для смажених пиріжків краще підходить швидке дріжджове тісто.

Потрібно для тіста:

  • Кисле молоко 250 мл
  • Олія 100 мл
  • Цукор 3 ч.л.
  • Сіль 1 ч.л.
  • Борошно 3 скл.
  • Дріжджі швидкорозч. 11 г
До кислого молока(кефіру) додати цукор,сіль та олію. 
Просіяти борошно та додати дріжджі.
Замісити м'яке тісто та залишити в теплому місці.
В мене тістом займається хлібопіч.
Тісто має підійти та збільшитися в 3-4 рази.
Обім'яти тісто та розробляти для випічки пиріжків,булочок чи пампушок до борщу.
Дати виробам з тіста підійти,змастити олією чи молоком та випікати при 200 град. 

Тісто після випічки дуже м'яке, пористе і пухке з хрусткою скоринкою.



Вдалої Вам випічки!
40

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
lakshmi 22 Мая 2016
# 0

Иннуль, точно знаю что отличное тесто! Я теперь тоже часто его в хлебопечке делаю, разленилась совсем

richinna 22 Мая 2016
# 0

Это полезная лень,хлебопечка с тестом не подведет и сделает все как надо и выдержит температурный режим... а то раньше бегала,как потерпевшая, с миской теста по квартире,где потеплее, духовку грела и т.д. Вот у меня недавно ведро заклинело,от старости..ну я правда ему еще немного помогла,в посудомойке помыла))) так для меня трагедия была,пока новое не пришло! 

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014