... або "Грінки-вітамінки" , бо мають у своєму складі переважно овочі. Швидко і легко готуються, а тому їх можуть приготувати наші маленькі помічники! Що і зробив (з моєю допомогою) мій синочок...
... або "Грінки-вітамінки" , бо мають у своєму складі переважно овочі. Швидко і легко готуються, а тому їх можуть приготувати наші маленькі помічники! Що і зробив (з моєю допомогою) мій синочок...
Отож, з продуктів ми маємо:
Шаткуємо моркву на тертушці з великими вічками. Те ж саме робимо із картоплиною. Залишаємо в окремій мисочці, щоб пустила сік. Сік зливаємо, щоб у начинці для грінок не було занадто багато юшки. Нарізаємо зелень. В окремій мисці змішуємо усі порізані та натерті продукти, вбиваємо яйце, солимо та перчимо, перемішуємо... Звісно ж руками, як отой кухар на фото!
Далі викладаємо начинку на скибки батону, трішки притискаючи ложкою. Викладаємо на розігріту сковорідку з олією на сторону без начинки. Смажимо до золотавої скоринки, потім перевертаємо на іншу сторону, ту, що з начинкою, та притискаємо виделкою до сковорідки. Смажимо грінки під кришкою, але слідкуємо, щоб не підгоріли! Зізнаюсь чесно, смажила я :)
Далі грінки викладаємо на пласку тарілку та прикрашаємо за бажанням. Якщо робитимите такі кораблики, як у Владіка, то зачекайте, поки грінки не будуть занадто гарячі, тому що сирні "паруса" розплавляться та стечуть на вашу "палубу" і ви так далеко не "попливете" :)
...А тепер можна і у "морський бій" пограти...! |
Комментарии
следить за комментариямиТак классно!)))
Отлично!=5))
молодцы
Спасибо Вам всем, ребята!