dylinova

190 место в рейтинге Шеф-поваров 368.20

"Яблучні дольки"

10 Сентября 2015
Автор: dylinova
\

Для цього варення краще підбирати яблука сортів Антонівка,Симиренка.
Яблука помити,очистити,видалити насіння і нарізати часточками товщиною 2 див. Щоб яблука не потемніли треба їх бланшувати в киплячій воді 3-5 хвилин.Яблука охолодити,а воду використовувати для приготування сиропу:Всипати цукор і підігріти до повного розчинення цукру.Залити часточки гарячим сиропом і витримати 3-4 години.Потім варити часточки в сиропі на слабкому вогні 20-30 хвилин.Гарячу масу розкласти по стерилізованим банкам і закатати кришками.Зберігати в прохолодному місці.

читать дальше >

"Печериці на грилі".

10 Сентября 2015
Автор: dylinova
\


Гриби ретельно вимити і видалити ніжки.Капелюшки скласти у велику миску,посолити і поперчити,полити олією і перемішати.Нанизати печериці на шампури і запекти над вугіллям.Ніжки грибів,шинку і яйця подрібнити,підсмажити на сковороді і перекласти в миску.Сир натерти на тертці.Заправити начинку майонезом і перемішати.Розкласти начинку в грибні капелюшки і подавати на стіл як в гарячому,так і в холодному вигляді,прикрасивши листям салату.

читать дальше >

Шпік-паштет з часником і травами.

10 Сентября 2015
Автор: dylinova
Шпік-паштет з часником і травами.
Схожих рецептів багато,але цей шпик виходить особливим за рахунок додавання трав.До речі,ці травички гарні для приготування будь-якого сала.
Сало нарізати на невеликі шматочки,трохи підігріти до м'якості в розігрітій духовці(менше хвилини). Скласти в блендер розм'якшене сало,січену зелень,по дрібці трав і великий зубчик часнику,приправити сіллю.Збити до однорідної маси близько 3 хвилин.Викласти на тарілку гіркою і зберігати в холодильнику.Бутерброд із салом взимку-саме те!

читать дальше >

Помідори "Апетитні"

9 Сентября 2015
Автор: dylinova
Помідори \

2 кг помідорів,1,5 л води,1 головка часнику,1/2 склянки цукру,2 ст. л солі,1 1 ст. л оцту,7 горошин чорного перцю,3 лаврових листа,листя вишні,смородини,кріп.
Банки і кришки простерилізувати.на дно банок покласти промиту зелень,лаврове листя,перець і часник.Укласти помідори.Приготувати маринад: у гарячій воді розчинити сіль і цукор,прокип'ятити 2-3 хвилини.Залити овочі маринадом,дати постояти 5-7 хвилин,після чого рідину злити і ще раз прокип'ятити.Додати оцет,залити маринадом банки і закатати.

читать дальше >

"Чебуреки с картоплею"

9 Сентября 2015
Автор: dylinova
\

Для приготування пісного тіста вранці борошно заварила окропом з маслом, сіллю і цукром. Остудила тісто і в холодильник до вечора.
Для начинки пасеровану зелену цибулю і в кінці черемша, відразу вимкнути і розмішати з вареною картоплею.Тісто тонко розкачати, вирізати кола (можна блюдцем). На половину кола покласти начинку і щільно з'єднати краї.
Смажити чебуреки на олії з двох боків до золотистої скоринки.

читать дальше >

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014