richinna (Inna Mazur)

1 место в рейтинге Шеф-поваров 77,916.80

Морський коктейль в маринаді / Маринованные морепродукты

25 Марта 2014
Автор: richinna
Морський коктейль в маринаді / Маринованные морепродукты

Смачні мариновані морепродукти (креветки, кальмари, мідії, морські гребінці, восьминоги) все що смакує до пива та не тільки...

читать дальше >

Постный паштет из фасоли и Вареники с фасолью и грибами

3 Марта 2014
Автор: richinna
Постный паштет из фасоли и Вареники с фасолью и грибами

Невозможно описать любовь к ШефПовару! Мы просто готовим с любовью, делимся с любимым ШефПоваром  и обитателями сайта рецептами, и рады,что всем нам на ШефПоваре всегда рады и отвечают взаимной любовью!

читать дальше >

Солодкі пиріжки з морквою і солоні з капустою / Пирожки сладкие с морковью...и с капустой

2 Марта 2014
Автор: richinna
Солодкі пиріжки з морквою і солоні з капустою / Пирожки сладкие с морковью...и с капустой

Тісто для пиріжків,які не черствіють... Начинка з капусти,яка не змінює колір та форму... Начинка з моркви, як солодкий варіант пиріжків.

читать дальше >

Медові ребра в яблучному соусі / Медовые ребрышки в яблочном соусе

2 Марта 2014
Автор: richinna
Медові ребра в яблучному соусі / Медовые ребрышки в яблочном соусе

Ніжні та соковиті реберця з медовою ноткою та в яблучній підливі з мультиварки.
...мммммм...Смакота!
Дуже простий і смачний рецепт! Рекомендую з овочевим гарніром.

читать дальше >

Сало солене швидким способом / Сало соленое быстрым способом

28 Февраля 2014
Автор: richinna
Сало солене швидким способом / Сало соленое быстрым способом

Справжнє свиняче сало - це підшкірний жир зі шкіркою. Найбільш корисно воно в солоному вигляді, з часником або з перцем.У ньому міститься багато вітамінів A, D, E і каротину. До складу свинячого сала входить така важлива речовина, як арахідонова кислота, яка відноситься до поліненасичених жирних кислот. Ця речовина міститься в серцевій тканині, мозку, нирках, вона необхідне для поліпшення їх роботи.Арахідонова кислота, необхідна організму людини, міститься тільки в свинячому салі і не міститься в рослинних оліях. Судячи зі складу корисних для людини речовин, свиняче сало необхідно для підтримки імунітету і загального життєвого тонусу, особливо в холодну пору року. Свиняче сало має антиракові властивості, виводить з організму токсини, очищає кровоносні судини від «шкідливого» холестерину (особливо разом з часником).Також допомагає при легеневих захворюваннях, лікує печінку, виводить з організму важкі метали, в ньому не живуть паразити-гельмінти. Корисні властивості свинячого сала краще проявляються, якщо вживати його в помірній кількості (не більше 100 г на день).Свиняче сало ще й тому корисно, що плавиться при температурі людського тіла і, внаслідок цього, краще засвоюється організмом.
До речі, поєднання свинячого сала з овочами - відмінна дієта! Хороше поєднання - солоне сало та овочі, заправлені нерафінованою соняшниковою олією і (або) натуральним яблучним або виноградним оцтом.

читать дальше >

РЕЦЕПТЫ ПОВАРА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014