richinna (Inna Mazur)

1 место в рейтинге Шеф-поваров 77,916.80

Гірчиця з цілими зернами

15 Июня 2016
Автор: richinna
Гірчиця з цілими зернами
Досить солодка та крепка гірчиця з цілими зернами. Вона солодша ніж медово-фруктова гірчиця, але теж цікава на смак.

читать дальше >

Батон з начинкою

13 Июня 2016
Автор: richinna
Батон з начинкою
З прекрасного та смачного хлібного тіста можна спекти багет,а також спекти батон з начинкою. Начинку можна брати різну за Вашим смаком, і солодку,  і солону, і з різними інгредієнтами... головне,щоб вона не була зайве вологою.

читать дальше >

Сушка: Болгарський перець

13 Июня 2016
Автор: richinna
Сушка: Болгарський перець
Продовжуючи тему "Сушка", ми вже сушили печериці, хочу поділитися враженнями від сушіння та відновлення болгарського перцю. Це напевно один овоч,який після відновлення приймає початковий вигляд,смак та аромат. 
Займає мало місця після сушіння,та не ароматизує інші продукти в морозилці)))

читать дальше >

Батон чи багет та спосіб формування

12 Июня 2016
Автор: richinna
Батон чи багет та спосіб формування
Сьогодня у мене батон і спосіб правильної формовки, також може бути багет,якщо Вам дозволяє довжина дека. Порадуйте на вихідні домочадців домашньою випічкою хліба. 

читать дальше >

Часникова адигейська сіль

11 Июня 2016
Автор: richinna
Часникова адигейська сіль
В домашніх умовах можна приготувати популярну Адигейську сіль, головною складовою якої є сіль та часник, а далі справа смаку! Адигейська сіль робиться таким чином, що вона вбирає смак, аромат і корисні властивості часнику, приправ і спецій. 
Адигейську часникову сіль можна використовувати для приготування сухариків, перших і других страв, салатів, при солінні і маринуванні овочів та замість звичайної солі. Такою сіллю потрібно солити страви на 15% менше, ніж звичайною сіллю.
Коштує така сіль недешево, від 100 до 200 грн. за 500 г, а вдома її можна зробити за копійки!
І головне,часникова сіль добре підходить тим хто любить часник і поважає його корисні властивості,до того ж вона не залишає неприємного смаку часнику в роті, на відміну від свіжого часнику!!!

читать дальше >

РЕЦЕПТЫ ПОВАРА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014