Кабачкова аджика

Автор: Oksana_sadova 12 Августа 2016
Кабачкова аджика
Кабачкова аджика - це дуже смачна новинка.

Ингредиенты

  • кабачки 1.5 кг
  • морква 250 г
  • перець болгарський 250 г
  • помідори 800 г
  • олія 100 мл
  • оцет 80 мл
  • цукор 50 г
  • сіль 1 ст.л.
  • перець червоний мелений 1 ст.л.
  • часник(головки) 2 шт
Перекручуємо овочі на м'ясорубці. Додаємо цукор, сіль і олію. Варимо на середньому вогні 40 хвилин. Додаємо подрібнений часник, оцет і червоний мелений перець. Варимо ще 10 хвилин. Розкладаємо гарячу аджику в сухі стерилізовані банки і закручуємо. Баночки з аджикою перевертаємо,накриваємо ковдрою і залишаємо до охолодження.
Вихід 4 баночки по 0.5 л.
Я для перестраховки ще стерилізувала 10 хвилин.
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
gutka 14 Августа 2016
# 0

смачна заготовочка  на зиму 

Oksana_sadova 14 Августа 2016
# 0

Дякую

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014