Пептид коллагена

Danya1 27 Августа 2023

Здравствуйте.

Где можно купить пептид коллагена?

Заранее благодарен за ответы.

Комментарии (3)
Krasotochkaa 27 Августа 2023 #

Вот ссылка https://matcha-japan.com.ua/ru/product-category/yaponskij-chaj-yaponskie-produkty-pitaniya/kollagen-morskoj-kollagenovyj-peptid/ на интернет-магазин в котором я заказываю себе пептид коллагена.

Посмотрите там.

У них качественная продукция (не имеет вкуса и запаха) недорого и быстрая доставка.

Марк56 28 Августа 2023 #

Я також замовляю колаген для підтримки суглобів в магазині https://belok.ua/dobavki-dlya-aktivnogo-dolgoletiya/preparaty-dlya-sustavov-i-svyazok/kollagen/  ця добавка реально сприяє зменшенню запалення та зміцнює хрящі.Також покращує гнучкість та мобільність суглобів, зменшує біль та дискомфорт. При регулярно прийомі почуваю себе набагато краще, він дійсно допомагає. 

korovka33 30 Октября 2023 #

Щоб дізнатися, які підходи до харчування обирають успішні спортсмени та як це допомагає їм досягати високих результатів, то варто обрати перевірені та надійні поради від спортивного сайту https://pro100sport.com.ua/. Статті порталу розроблені спеціально для того, щоб допомогти вам зрозуміти, як правильно підготувати свій організм до фізичних навантажень та відновити його після них. Досвідчені експерти поділяться з вами смачними та здоровими стравами, які не лише задовольнять вашу гастрономічну смакоту, а й нададуть вам необхідні поживні речовини для досягнення спортивних висот. Також спеціалісти розкриють та оцінять різні продукти та добавки, щоб ви могли зробити інформований вибір при покупці харчових компонентів для вашого раціону.

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014