Вишневий суп (універсальний)

Автор: richinna 15 Июня 2018
Вишневий суп (універсальний)
Чи багато, Ви, знаєте страв, які одночасно можуть подаватися в якості аперитиву, закуски, гарячого чи холодного супу і на десерт? Про одну, дуже просту страву, я Вам розкажу )))
Це вишневий кисло-солодкий суп -страва угорської кухні, яка може подаватися як в гарячому вигляді на обід, так і в холодному на закуску, десерт і аперитив. Цікаво? Мені було теж цікаво, а результат перевершив мої очікування, бо вийшло смачно, ароматно і надзвичайно цікаво!  Ну і як завжди, покращила трошки по- своєму ))))) 

Потрібно:

  • Вишня свіжа 1
  • Вино червоне сухе 500
  • Вода 500
  • Сіль ( дрібка) 1
  • Набір для глінтвейну (кориця, кардамон, бадьян, гвоздика, духмяний перець) 1 пп
  • Сметана або вершки 3
  • Цукор 150
  • Базилік або м'та для прикраси
Вишню з кісточкою скласти в емаліровану або нержавіючу каструлю, мультиварку.
За бажанням кісточки можна видалити. 
Залити вишню вином і водою, додати цукор і сіль. Цукор можна збільшити або зменьшити, за смаком (залежить від вина). Також вино можна замінити на воду, якщо готуєте для дітей. Також можна додати в кінці варіння декілька крапель мигдальної есенції. 
Поставити каструлю на вогонь і додати набір спецій для глінтвейну. 
Варити вишневий суп по-угорськи 20-25 хвилин на повільному вогні або в мультиварці. Дати охолонути. 
Також гарячий суп можна одразу заправити сметаною або вершками, змішавши їх з борошном. Я борошно не додаю.
Подають зазвичай кисло-солодкий вишневий суп в охолодженому вигляді додавши сметану і базилік(м'яту) або в гарячому на обід. В спеку добре смакує охолодженим в якості аперитиву, закуски, але в більшості всеж таки, як десерт. Здивуйте своїх гостей і подайте їм вишневий ароматний суп на десерт. 
Смачного!!! 
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
SvetlanaAnikanova 16 Июня 2018
# 0

Дуже цікавий і незвичайний рецепт.

richinna 16 Июня 2018
# 0

Дякую! 

gutka 16 Июня 2018
# 0

Апетитне фото, з вином не готувала, а взагалі ягідні зупи люблю, готую, подаю до столу в спекотні дні зазвичай охолоджені зі сметаною, інколи додаю відварені макарони)))

richinna 16 Июня 2018
# 0

Ми більше звичайно по свіжим ягодам, всеж таки користі від них більше ніж варені, але цей варений суп є винятком, моє це хоч і нове для мене, мені смакує і гарячим і холодним. Мабуть тому, що вдосконалила і там є те, що я люблю (спеції для глінтвейну і вино 

Дякую, Катруся! 

Ксюша 16 Июня 2018
# 0

Ідея цікава та оригінальна !

Я гадаю що мені більше б сподобався в гарячому вигляді десь у перервах на зимових прогулянках та покатушках

richinna 16 Июня 2018
# 0

Так! Зимою можна використовувати заморожену вишню 

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014