Компот з ревеню та полуниці

Автор: Oksana_sadova 3 Июня 2018
Компот з ревеню та полуниці
Це рецепт знов від Вікторії Попін.  Це напевно найпростіше що можна приготувати в сезон фруктів, але коли додати ще цедру і сік апельсина це ще смачніше та корисніше.

Ингредиенты

  • вода 2,5-3 л.
  • ревень 400 г.
  • полуниця 400 г.
  • цедра та сік з 2-х апельсинів
  • цукор 150 мл.
Ревінь  помити, порізати брусочками. Полуницю помити.
 Ревінь, полуницю, цукор і воду помістити в 3-х літрову каструлю. Довести до кипіння і варити 5 хвилин.
Вичавити сік з апельсина і натерти цедру. Зауваження від  Вікторії:  під цедрою розуміється тільки помаранчева частина шкірки, а не вона вся. Якщо знімати цедру неправильно, зачіпаючи світлу частину шкірки, компот буде гірчити.
Додати цедру і знову довести до кипіння.
Влити апельсиновий сік і зняти компот з вогню.
Компот  охолодити, відцідити і подавати.
5

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014