Квашена редиска

Автор: Oksana_sadova 29 Мая 2018
Квашена редиска
Малосольну редиску можна їсти вже через 3-4 дні. Приблизно за 10 днів редиска вже буде заквашеною і її можна перенести в холодне місце.  

Ингредиенты

  • редиска середнього розміру 2-3 пучки
  • гірчиця в зернах 1,5 ч.л.
  • лаврові листки 6 шт.
  • духмяний перець 15 шт.
  • пучок кропу
  • головка часнику
  • камяна нейодовона сіль 1 ст.л. з верхом
  • вода кипячена та охолоджена 1,5 л(приблизно)
Миємо банку. На дно кладемо кріп, гірчицю, лавровий листок, духмяний перець. 
В редиски обрізаємо гичку та викладаємо зверху на зелень щільно перекладаючи її з часником.
Змішуємо воду із сіллю і заливаємо у банку. 
От так вона виглядає на 3 день і запах неймовірний.
Смачного!
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
SvetlanaAnikanova 29 Мая 2018
# +1

Ніколи не маринувала редиску, навіть не уявляю її на смак.

Oksana_sadova 29 Мая 2018
# 0

Чесно, я її готувала вперше, рецепт лежав вирізаний з журналу два роки і чекав своєї черги. Сподобалася, кожен день її їсти не будеш, але на пікнік чи на якусь забаву будете в сам раз Має дуже цікавий смак

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014