richinna (Inna Mazur)

1 место в рейтинге Шеф-поваров 77,916.80

Янтик / чебурек без олії / Янтык

11 Сентября 2015
Автор: richinna
Янтик / чебурек без олії / Янтык
Нарешті,я маю рецепт чебуреків, які смажаться на сухій сковороді без олії !!!!!

Янтик-це дуже смачні чебуреки,без жирних бризок соняшникової оліїї, брудної плити та запаху на кухні.

читать дальше >

Плавлений пастоподібний сир з грибами

10 Сентября 2015
Автор: richinna
Плавлений пастоподібний сир з грибами
Домашній плавлений пастоподібний сир з печерицями. 
Плавлений сир є смачним та легко готується в домашніх умовах.

читать дальше >

Гарбуз запечений з травами

10 Сентября 2015
Автор: richinna
Гарбуз запечений з травами
Сезон гарбузів-сезон весіль, сезон заручин, ну й ... сезон давання відкоша, тобто гарбуза, якщо кавалер заслужив або швидше,не заслужив дівчину. Чим красивіша дівчина на селі, тим більше гарбузів доводилося вирощувати її батькам. Давня українська традиція!
Але сьогодня гарбуз не будемо нікому давати, а смачно запікати з травами і сіллю.

читать дальше >

Домашній плавлений сир із зеленню і часником

10 Сентября 2015
Автор: richinna
Домашній плавлений сир із зеленню і часником
Наші предки часто варили твердий сир в домашніх умовах з молока, кисломолочного сиру, соди і яєць,і рецепт такого твердого домашнього  сиру був відомий майже кожній господині.
Я пропоную Вам, зварити дуже смачний плавлений сир, майже з тих самих продуктів тільки за іншою технологією приготування. 

Це дуже смачно, вигідно і корисно.

читать дальше >

Карась запечений в сметані

9 Сентября 2015
Автор: richinna
Карась запечений в сметані
Давним давно,в моєму дитинстві, великих карасів заливали сметаною і томили в печі 2-3 години, а інколи  і цілу ніч,поки не преремліють всі кісточки... смакота була ...
 В нинішніх міських умовах це робити складно... але запеченений карась в сметані в духовці має надзвичайно ніжний і соковитий смак та аромат.

читать дальше >

РЕЦЕПТЫ ПОВАРА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014