Книгарня іноземної літератури

klarissa 4 Августа 2023

Книгарня іноземної літератури Yabooks пропонує придбати книги іноземних авторів мовою оригіналу та навіть з автографом. Також в наявності ексклюзивні та подарункові видання. Якісні книги іноземними мовами за доступною ціною

Комментарии (5)
Борюсик 21 Августа 2023 #

Круто! Я саме шукав дитині художню літературу на англійській мові

Патриция 21 Августа 2023 #

Пораджу вам чудовий інтернет-магазин з книгами Брітішбук. Тут є цікаві художні книги https://www.britishbook.ua/catalog/khudozhestvennaya-literatura/yazyk-english/ на різних мовах, також є адаптовані книги англійською. Я такі замовляла для доньки, бо вона навчається в школі і зараз вони читають такі книжки.

Аппероль 1 Сентября 2023 #

Самоучитель иностранного языка где посоветуете покупать?

Панировка 1 Сентября 2023 #

А какой именно язык вы собираетесь учить? На самом деле, очень много сейчас появилось обучающей литературы для тех, кто хочет выучить любой иностранный язык самостоятельно. Например, вот неплохая подборка самоучителей https://book-ye.com.ua/seo/catalog/samovchyteli/ от разных издастельств и авторов. Я думаю, что именно тут вы найдете для себя подходящую литературу. Здесь есть из чего выбрать и цены не высокие - хороший книжный магазин для всех.

Slaren 22 Сентября 2023 #

До речі, зараз ще й з'явилися цілі збірки рецептів, теж дуже актуально, коли хочеш приготувати щось смачненьке і доволі швидко це зробити. Мені пощастило, що я знайшов як це робити тут https://retsepty.in.ua/ , дуже велика збірка рецептів найрізноманітніших страв і головне все так детально описано, що буде зрозуміло навіть початківцям кулінарам, так що рекомендую.

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014