Цікаві факти про Україну

Trask 18 Октября 2023

В Україні дійсно багато цікавих історичних фактів. Якщо ви мали б зазначити один найцікавіший факт про Україну, який б це був і чому саме він вас вразив?

Комментарии (3)
Worklife 18 Октября 2023 #

Мені була цікава ця стаття про ТОП-10 найстаріших міст в Україні https://coolinfo.in.ua/top-10-najstarishyh-mist-v-ukrayini/ . І одним із найцікавіших фактів для мене є стародавнє місто Київ. Київ - одне з найстаріших міст Європи, і він має понад тисячу років історії. Не лише вік робить його цікавим, але і багатий культурний спадок, який зберігся в цьому місті. Тут знаходяться численні історичні пам'ятки, серед яких Софійський собор і Києво-Печерська Лавра. Місто Київ завжди залишатиметься для мене символом багатої історії України.

TinaNa 24 Октября 2023 #

Цікаво скільки в нас громадян зараз проживає....перепису давно не було 

OksanaOprush 25 Октября 2023 #

Цікаво скільки в нас громадян зараз проживає....перепису давно не було 

Его как будто и планировали сделать, но война этому помешала. Посмотрим, когда все будет готово для того, чтобы с технической точки зрения осуществить перепись всего населения Украины. Пока что у нас есть только на руках база жителей Украины . Вот ею по возможности и надо пользоваться. 

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014