Меблі для школярів

Trask 4 Января 22:33

Збираюсь придбати нові меблі для школяра та мучить питання: які саме меблі найбільш оптимальні для збереження здоров'я дитини та відповідають вимогам МОЗ? Чи є серед вас батьків, які вже стикалися з вибором? Поділіться досвідом та порадами, буду вдячна!

Комментарии (3)
Worklife 4 Января 23:07 #

З власного досвіду раджу звернутися до TEHNOTABLE за їхніми дитячими столами. Зокрема, їхні дитячі столи з регульованою висотою https://www.tehnotable.ua/products/stil-dlja-shkoljariv ErgoKid - ідеальний вибір для школярів, враховуючи вимоги МОЗ. Ці столи виготовлені з екологічного МДФ, що гарантує безпеку для здоров'я дитини. Регульована висота столу дозволяє підлаштовувати його під індивідуальні потреби та зріст малюка. Ще й доставка по Україні від TEHNOTABLE - надійна та швидка. Зазирніть на їхній сайт та оберіть найкращий варіант для вашого школяра!

DovbushTaras 2 Апреля 20:15 #

А я синові хочу зручне крісло мішок придбати, щоб він мав на чому відпочивати після школи. 

TinaNa 3 Апреля 07:00 #

DovbushTaras:

А я синові хочу зручне крісло мішок придбати, щоб він мав на чому відпочивати після школи. 

 А от, до речі, таке крісло мішок  https://www.kmeshok.com.ua/product-category/bezkarkasni-mebli/meshki/ реально є дуже крутою штукою для дитини. Зручне, м'яке, комфортне. Там дитина зможе не лише відпочивати після довгого важкого шкільного дня, але й навчатись (читати, робити якісь творчі завдання). Ми так само плануємо таке купувати, бо в дитячій кімнаті такого крісла дуже сильно не вистачає. 

 
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014