Порадьте косметичний засіб для дуже сухої шкіри тіла

Елена17 23 Февраля 23:27

Дівчатка, потрібна порада. У мене дуже суха шкіра тіла. Особливо після душу. Я помітила, що чим горячіша вода, тим сухіша потім шкіра. Така суха, що аж зудить потім. Декілька років користувалася спеціальним кремом. Але останнім часом щось він не дуже допомагає. Можливо, хтось порадить косметичний засіб для дуже сухої шкіри? Буду вдячна ) .

Комментарии (4)
Пушкарева 23 Февраля 23:31 #

Привіт! Я теж стикалася з проблемою сухої шкіри, і знаю, наскільки це дратує. Перевіреним засобом для мене став зволожуючий лосьйон з вмістом масла кокоса. Він не тільки ефективно зволожує, але й приємно пахне і має легку текстуру, яка швидко вбирається в шкіру. Можливо, варто спробувати цей варіант?

Artem13 23 Февраля 23:34 #

Це логічно - якщо приймати дуже горячий душ, то така вода змиває жир. Температура повинна бути не більша сорока градусів. Та ще можна спробувати приймати вітаміни Аевіт. Там є вітімін А та вітамін Е - теж корисно для шкіри. 

Василий911 23 Февраля 23:43 #

Є такий дуже хороший та ефективний інтенсивно зволожуючий спрей для тіла з маслом іланг-ілангу Moisturizing Body Spray https://ua.pielcosmetics.com/catalog/product/silver-body-spray-ultra-uvlazhnyayushchiy-sprey-dlya-tela-c-efirnym-maslom-ilang-ilanga/   Для дуже сухої шкіри - це просто незамінна річ. Обовязково спробуйте.  

Цей спрей містить спеціально підібрану формулу, яка насичує шкіру вологою, допомагаючи позбавитися від сухості і подразнень. А масло іланг-ілангу має пом’якшувальний та заспокійливий ефект на шкіру, сприяючи її відновленню і розгладженню.

Крім того, спрей має легку текстуру, що швидко вбирається і не залишає відчуття липкості. 

Й зручний у використанні.

ElinkaVasina 5 Марта 10:55 #

Почитайте про добавки и витамины Перла Хелса. Украинское производство, у них хороший, натуральный состав, кроме комплексов для улучшения иммунитета и повышения общего состоянии самочувствия, есть средства для красоты, что имеют прямой эффект на состояние кожи. Советую из их набора средств купить морской коллаген https://perlahelsa.ua/ru/collagen стоимость его 1300 гривен, но цена макимально оправдана получаемым эффектом.

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014