Якого вибрати інтернет провайдера в Києві?

Lessik 1 Октября 2023

Нещодавно переїхав до Києва і зіткнувся з невеликим головним болем - вибором інтернет провайдера. Знаю, що тут є багато варіантів, але не впевнений, до кого звернутися. Може, у когось із вас є досвід із київськими провайдерами і зможете поділитися порадою? Цікавить стабільне з'єднання і, звичайно ж, хороша швидкість. Буду вдячний за будь-яку інформацію!

Комментарии (4)
Longer 1 Октября 2023 #

Я теж нещодавно шукав інтернет у Києві, і можу поділитися своїм досвідом. Зайшов на сайт https://www.it-tv.org/ua/ і був приємно здивований. Там багато цікавих пропозицій від провайдера. Я вибрав одного з них і не пошкодував. Ціни справді адекватні, а швидкість інтернету висока. Вони там добре проконсультували мене щодо тарифів і навіть підібрали оптимальний варіант. Загалом, рекомендую заглянути на їхній сайт і порівняти тарифи. Удачі з вибором!

Gorri 5 Декабря 2023 #

Привіт, в мене інтернет від Київстар, дуже зручно та зовсім доступний таріф. Раджу дізнатися підробіці. А рахунок інтернета від Київстар я поповнюю ось тут https://city24.ua/ua/popolnit-mobilnyj/kievstar . Завдяки зручному сервісу можна швидко та безпечно поповнити рахунок не виходячи з дому. Особливо приємно, що весь процес займає лічені хвилини. Рекомендую всім, хто цінує час та зручність.

Onahna 6 Декабря 2023 #

А мені подобається ось цей https://www.lanet.ua/ недорого виходить, плюс якщо роутер дуже потужний є.

ElinkaVasina 12 Марта 10:17 #

Вам потрібно для початку з'ясувати взагалі хто  з провайдерів працює у вашому районі. Ось подивіться, я буквально нещодавно для батьків, потрібно було в місті Одеса провайдер за адресою https://www.connect.net.ua/ru/internet-provider-c/odessa/ знайти щоб достатньо ввести потріну адресу, чи навіть район, а там вже обирати з поміж доступних варіантів тарифи для замовлення підключення - просто і мінімум клопоту зайвого.

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014