Консультація психолога

SashaS_5 17 Октября 2023

Доброго дня. Як ви ставитесь до того, щоб вам хтось допомагав розібратись з собою? Чи довіряєте ви психологам свої проблеми? 

Комментарии (10)
Bler 18 Октября 2023 #

Мені здається, що потірбно вміти самостійно розбиратись у собі та давати собі раду. Звичайно є випадки, коли тільки психолог допоможе, але мені поки що не доводилось з ними зіштовхуватись.

Tamillata 24 Октября 2023 #

А кому, як не лікарю довірити свої переживання? Рідні не розуміють, а депресія - це реальна проблема та хвороба. Тому до лікаря обов'язково треба звертатись і я хочу це зробити за допомогою сервісу pleso. Мене зацікавила екзистенційна терапія https://pleso.me/ua/methods/existential-therapy , думаю, що це допоможе мені прийняти нові обставини та знайти новий сенс, щоб жити.

TinaNa 24 Октября 2023 #

Все правильно ви говорите. Рідні часто навпаки осуджують. Багато хто просто не розуміє...

МОМО 26 Октября 2023 #

Я впевнена в тому, що є психологічні проблеми. Часто людина сама не може впоратись з ними, для таких випадків є спеціальні лікарі. Якщо у вас є проблеми тоді не відтягуйте їх на потім зверніться до психоаналітика онлайн консультація  https://rakhubovska.com/ Христини Рахобовської. Це кваліфікований спеціаліст з багаторічним досвідом роботи .

Filatov 19 Ноября 2023 #

Так, таких випадків, на жаль, дуже багато....

Egorov 19 Ноября 2023 #

Мені допомогли підібрати психолога тут https://aboutu.live/ , за що я дуже вдячний фахівцям. Людині, в якої проблеми, дуже складно зорієнтуватися та навіть звернутись по допомогу. Вже не кажучи про те, щоб пошуками лікаря займатись. От я й звернувся в сервіс. Психолога мені підібрали бездоганно. Дуже мені цей лікар допоміг.

Santal 10 Января 18:10 #

Сейчас очень актуален этот материал https://psychology.dn.ua/ В статье, посвященной семейному психологу Светлане Господинюк, проявляется ее глубокое понимание семейной динамики. Обладая глубоким пониманием сложностей межличностных отношений, Господинюк предлагает ценные точки зрения и практические советы. Ее подход, похоже, основан на сочувствии, способствующем чувству связи с клиентами. Статья удачно отражает суть опыта Господинюка, что делает ее интересной для тех, кто заинтересован в укреплении семейных уз.

TinaNa 22 Марта 11:46 #

Багатьом з нас зараз просто необхідна допомога психолога.... 

OksanaOprush 23 Марта 11:05 #

Колеги, а до психотерапевта з вас хтось звертався? 

DovbushTaras 25 Марта 12:16 #

OksanaOprush:

Колеги, а до психотерапевта з вас хтось звертався? 

 Так, я маю вже невеличкий досвід. Мене спіткало складне розлучення, після якого я був емоційно виснажений. От тоді мені і захотілось вперше поговорити із психотерапевтом.... Такого через https://epsy.com.ua/specialists/psihoterapevti підібрав. Мав онлайн-зустрічі. Насправді вони мені дуже допомогли багато чого зрозуміти. Тепер вже краще і я із більшим позитивом дивлюсь в майбутнє. 

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014