Як стати таргетологом?

Василий911 20 Августа 2023

Вітаю! Я зовсім новачок у світі таргетології й хотів би дізнатися з чого почати, щоб опанувати професію таргетолога. Які книги почитати, які курси пройти, і взагалі які поради є для початківця в цієї галузі?

Комментарии (3)
Gorri 20 Августа 2023 #

Таргетологія - це чудова область і для її освоєння необхідне постійне навчання. Вам варто почати з вивчення основ аналітики та психології, а потім уже переходити до практики. Відстежуйте тренди та експериментуйте з таргетованою рекламою. Не забувайте про тестування та аналіз результатів.

Василий911 20 Августа 2023 #

Дякую за поради! А чи можна якось навчатися онлайн, щоб поєднувати навчання з роботою? І які курси порадите для цього? Бачу ви розумієтись в цьому питанні. 

Gorri 20 Августа 2023 #

Якщо ви шукаєте легкий та ефективний спосіб освоїти професію таргетолога, я раджу звернути увагу на український освітній хаб онлайн-професій Changers https://ain.ua/2023/06/20/yak-staty-targetologom-z-nulya-do-rivnya-junior-7-krokiv-vid-ideyi-do-stabilnogo-zarobitku/ - сама там навчалась. В цьому сучасному хабі онлайн-професій ви знайдете широкий спектр курсів з таргетології, аналітики даних та багатьох інших напрямків.

Це чудове місце для вивчення та розвитку у сфері таргетованої реклами. Успіхів вам!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014