Каркасні будинки

sanaorlov 11 Января 15:15

Задумався про будівництво каркасного будинку в Києві. Які компанії варто розглянути для проєктування та будівництва? Можливо, хтось може порекомендувати конкретні фірми та поділитися враженнями від співпраці?

Комментарии (3)
Василий911 11 Января 16:10 #

Привіт! Я хотів мати місце, де міг би відпочивати на вихідних поблизу Києва, і вибрав КарпатиБудКаркас https://www.kiev-karkas.com.ua/ для будівництва маленького каркасного будинку. Мені сподобався їх підхід до будівництва: все робилося швидко, якісно та з урахуванням моїх побажань. Будинок вийшов дуже зручним та економічним з точки зору утримання. Тепер у мене є чудове місце для релаксу після напруженого робочого тижня.

Tamillata 6 Марта 20:42 #

Дякую, буду вивчати. Я також хочу замовити будівництво такого будинку.

Lom 7 Марта 11:27 #

Раджу ознайомитись, що пропонує компанія «СIП АТЛАС», тут допоможуть недорого побудувати власний приватний будинок https://sipatlas.com.ua/residential-buildings/ за СІП технологією. Таке будівництво триває недовго, залежить від складності проєкту. Обирати можете з наявних або запропонувати власні ідеї для реалізації. Про ціни дізнаєтесь точніше на особистій консультації.

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014