richinna (Inna Mazur)

1 место в рейтинге Шеф-поваров 77,916.80

Паста "Aglio e olio"

26 Сентября 2016
Автор: richinna
Паста \
Спагетті "Aglio e olio" ("часник і олія") -це дуже просто, швидко і несподівано смачно! 
Якщо ви любите пасту, додайте до неї часниковий соус та вона набудуде зовсім іншого смаку.

читать дальше >

Мінестроне з гарбузом

24 Сентября 2016
Автор: richinna
Мінестроне з гарбузом
Давно збиралася спробувати суп "Мінестроне" саме з гарбузом, так ось і нагода, конкурс на  Шеф Поварі)))
"Мінестроне" в перекладі з італійської означає "великий суп", тобто суп з безліччю найрізноманітніших овочів. Є лише одне правило - все овочі для супу повинні бути свіжі, тільки ті, які в даний момент продаються на місцевому ринку.  Т.т виходите на ринок і все що бачите -купуєте))) не багато..по 1-2-3 штучки:моркви, картоплі, цибулі, селери,кабачків, цукіні, солодкого перцю, капусти, помідорів, баклажанів і навіть гарбуз! Суп повинен вийти густий, наваристий, щільний - щоб "ложка стояла"))) Добре підходить тим,хто слідкує за фігурою.

читать дальше >

Бальзамічний соус в домашніх умовах

23 Сентября 2016
Автор: richinna
Бальзамічний соус в домашніх умовах
Бальзамічний соус- це смачний соус,який готується дуже просто: бальзамічний оцет випаровується вдвічі і стає густим. Гвоздика, кориця, та інші спеції за смаком додаються для аромату, а мед або цукор для додання кисло-солодкого присмаку. Бальзамічний соус добре підходить для заправки салатів, риби і м'яса. Ну і для прикраси страв)))

читать дальше >

Бальзамічний чорничний оцет

23 Сентября 2016
Автор: richinna
Бальзамічний чорничний оцет
Для тих, хто буде робити  чорничний оцет хочу розказати, що можна зробити із залишками чорниці. Або для тих, хто хоче приготувати бальзамічний оцет в домашніх умовах.

читать дальше >

Паста з гарбузом

21 Сентября 2016
Автор: richinna
Паста з гарбузом
Пасту чи макарони можна зробити поживною і смачною завдяки гарбузу. Це дуже швидка і смачна страва, скуштуйте і Ви будете задоволені. 

читать дальше >

РЕЦЕПТЫ ПОВАРА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014