richinna (Inna Mazur)

1 место в рейтинге Шеф-поваров 77,916.80

Шафран імеретинський / Спеція з чорнобривців

9 Сентября 2016
Автор: richinna
Шафран імеретинський / Спеція з чорнобривців
Імеретинський шафран більше відомий, як чорнобривці. Особливо популярні в кулінарії грузинської кухні, пелюстки з сухому подрібненому вигляді додають до страв з горіхами, з птиці, та й взагалі, імеретинський шафран входить в знамениту приправу хмелі-сунелі.  Всі частини рослини багаті ефірними оліями, вітамінами (С, Р) і біологічно активними речовинами.  Природне джерело золота і міді. 

читать дальше >

Мексиканський соус Сальса / Острая сальса

8 Сентября 2016
Автор: richinna
Мексиканський соус Сальса / Острая сальса
Класичний соус сальса складається з дрібно нарізаних томатів, перцю чилі (зазвичай це серрано або халапеньйо), цибулі, часнику з додаванням чорного перцю. Гостроту соусу додають в першу чергу перець чилі, а потім цибуля, часник і чорний перець. 

читать дальше >

Салат з морською капустою

8 Сентября 2016
Автор: richinna
Салат з морською капустою
Салат з морської капусти, в якому ламінарію не впізнати. Дуже смачне і цікаве поєднання овочів з морською капустою.  
А також спосіб,як швидко і однаково розрізати помідори чері одним рухом. 
Ви не повірите,але мої домочадці просять приготувати такий салат вже не раз! 
Корисне може бути смачним,якщо його правильно приготувати! 
Відновіть сушену морську капусту, замаринуйте її та насолоджуйтеся корисними салатами. 
Експеременти продовжуються...

читать дальше >

Паста з соусом Аматрічана

7 Сентября 2016
Автор: richinna
Паста з соусом Аматрічана
Аматрічана - італійський соус, основними компонентами якого є свиняча щоковина гуанчале, сир пекоріно і помідори. Названий на честь містечка Аматріче в провінції Рієті регіону Лаціо. 
Я замінила подібними інгридієнтами, які доступні в Україні, та вийшли дуже смачні спагетті з соусом Аматрічана. 

читать дальше >

Помідори в маринаді з болгарським перцем

7 Сентября 2016
Автор: richinna
Помідори в маринаді з болгарським перцем
Запашні помідори в пікантній заливці з болгарським перцем та часником. Такі томати можна заливати,як гарячим маринадом (квартирний вариант),так і холодним для зберігання в погребі.

читать дальше >

РЕЦЕПТЫ ПОВАРА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014