richinna (Inna Mazur)

1 место в рейтинге Шеф-поваров 77,916.80

Печінковий паштет з сушеними печерицями

31 Декабря 2015
Автор: richinna
Печінковий паштет з сушеними печерицями
Печінковий паштет  з свинної печінки та  запашними сушеними печерицями прикрашений квітами з вершкового масла. 
Також можете приготувати паштет з індичою чи курячої печінки з квасолею або пісний паштет з квасолі і горіхів.

читать дальше >

Голубці з айвою

27 Декабря 2015
Автор: richinna
Голубці з айвою
Можна зомліти від аромату таких голубців!!!
Хочу поділитися рецептом голубців,які стали для мене знахідкою разом з новим помічником на моїй кухні))), так як я люблю голубці, але не люблю запах традиційних голубців,який надає їм капуста і т.д.
Спробуйте приготувати голубці по-новому з айвою і Ви очманієте від нового аромату і смаку голубців. Айва надає кислинку та аромат  голубцям,перебиваючи запах вареної капусти.
Дуже смачна і ароматна страва!

читать дальше >

Омлет-рулет з начинкою

27 Декабря 2015
Автор: richinna
Омлет-рулет з начинкою
Тим,хто любить омлети, має сподобатися омлет-рулет з начинкою і спосіб його приготування.

читать дальше >

Куряча бастурма до пива

26 Декабря 2015
Автор: richinna
Куряча бастурма до пива
Домашня куряча бастурма,дуже добре смакує до пива, а за смаком нагадує солену червону рибу. Спробуйте,це смачно, бюджетно та без консервантів.

читать дальше >

Свинина запечена в банановій кожурі

20 Декабря 2015
Автор: richinna
Свинина запечена в банановій кожурі
М'ясо запечене в банановій шкірці соковите і запашне. Воно не пригорає,не пересушується...а залишається соковитим і м'яким. 
Також можна приготувати "каноє"- рис з м'ясом і грибами в банановій кожурі.

читать дальше >

РЕЦЕПТЫ ПОВАРА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014