Ищу компанию которая проводит курсы по ИТ

jonatanswift 19 Июля 2023

Вітаю, усіх учасників форуму! Шукаю компанію, яка спеціалізується на курсах з ІТ для дітей. Мені важливо, щоб ці курси були цікавими, розвиваючими та допомогли дітям зрозуміти основи програмування, робототехніки та інших технологій. Якщо у вас є інформація про компанії, які надають такі курси або ви самі займаєтеся організацією навчання для дітей, будь ласка, діліться цією інформацією. Буду вдячний за будь-яку корисну інформацію та поради!

Комментарии (6)
Дениска1 4 Августа 2023 #

Я хочу рекомендувати компанію IT-Generation як надійного партнера у навчанні програмування для дітей. Школа програмування для підлітків IT-Generation пропонує високоякісні курси, які допомагають розвивати технічні здібності та навички програмування. Викладачі https://it-generation.com.ua/ мають глибокі знання у сфері технологій та здатність цікаво та доступно пояснювати складні теми. Дитячі курси програмування допомагають розвивати логічне мислення та креативність у дітей. Я впевнений, що знання, отримані на курсах IT-Generation, стануть важливим ресурсом для моєї дитини у майбутньому.

TinaNa 9 Сентября 2023 #

Так само зараз вивчаю такі курси . Цікавить найбільше реакт 

OksanaOprush 22 Сентября 2023 #

Так само зараз вивчаю такі курси . Цікавить найбільше реакт 

Напрямок насправді ви дуже перспективний обрали, точно вас підтримаю у цьому бажанні. Тим більше що зараз курс по реакту  https://foxminded.ua/front-end-1/ можна пройти у режимі онлайн і тим самим ви зможете багато дорогоцінного часу для себе зекономити. Не потрібно відриватись від свого основного навчального чи робочого процесу. Погодьтеся, що це максимально зручно! 

Tamillata 14 Декабря 2023 #

При поиске такой компании нужно очень много нюансов учитывать! 

TinaNa 15 Декабря 2023 #

Так і є. А потім після завершення курсів потрібно думати, як роботу шукати по конкретному напрямку.... 

DovbushTaras 16 Декабря 2023 #

Так і є. А потім після завершення курсів потрібно думати, як роботу шукати по конкретному напрямку.... 

Тут не все так печально як вам здається на перший погляд. Роботодавця може і рекрутингова агенція шукати і ваші послуги, як спеціаліста, пропонувати багатьом IT--компаніям. Це сучасна світова рекрутингова практика, яка дійсно гарно та ефективно працює. Ось описаний реальний приклад пошуку DevOps-інженера https://itexpert.work/uk/directions/devops/ . Раджу вам почитати, як знайдеться вільна хвилинка. 

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014