Анемія

DovbushTaras 8 Апреля 2023

Друзі, усім привіт! Є така проблема - анемія. Чи можна якость за допомогою правильно скоригованого харчування позбутись її? 

Комментарии (5)
TinaNa 10 Апреля 2023 #

Мені здається тут окрім харчування потрібно іще ряд препаратів медичних приймати..... 

OksanaOprush 11 Апреля 2023 #

Мені здається тут окрім харчування потрібно іще ряд препаратів медичних приймати..... 

Так, усе це має місце. І дієта повинна бути, і препарати медичні при потребі. Але! Усе це повинно бути назначене лікарем лише після того, як ви здасте ряд важливих аналізів https://medlabtest.ua/uk/news/anemia які стануть доказом того, що анемія в організмі присутня. Без таких аналізів ну точно не варто займатись самолікуванням..... 

Tamillata 29 Апреля 2023 #

Шукайте причину. Можливо в печінці діло. На ефективний гепатоцелюлярний кліренс феритину не впливає вміст заліза в печінці, це може бути причиною пояснювати те, чому печінка містить відносно високий рівень заліза, яке не метаболізується.

Lom 3 Мая 2023 #

Я не маю медичної освіти, тож не дуже зрозумів про що мова. Виходить, що треба лікувати печінку? То може варто взяти такі натуральні препарати для очищення печінки https://ayurveda-portal.com.ua/uk/ochischenie_/ochyshchennya-pechinky-i-krovi аюрведичні. Я тут купую ліки часто, правда у мене інші проблеми. Зверніть увагу, що на сайті ви можете отримати цінні поради та консультації з приводу лікування різних хвороб.

reveudevolt 17 Мая 2023 #

Зараз стільки різних медичних препаратів, що не складно заплутатися навіть кваліфікованому фахівцеві, а тим більше запам'ятати всі існуючі ліки для тієї чи іншої мети. У цьому випадку раджу скористатися довідником з лікарських засобів https://rx.ua/ серед яких можна знайти всі варіанти препаратів за встановленим діагнозом, активним речовинам і іншим критеріям.

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014