Замовлення мармурового пам'ятника у Києві

Василий911 27 Февраля 2023

Добрий ночі всім. Шукаю ритуальну службу в Києві, де можна замовити мармуровий пам'ятник для дідуся, він заслуговує на красиву пам'ять про себе. Цікавлять ціни та якість роботи. Буду вдячний за рекомендації. Дякую.

Комментарии (3)
Пушкарева 27 Февраля 2023 #

Я нещодавно також шукала мармуровий пам'ятник для бабусі. Знайшла дуже хорошу ритуальну службу.  Фахівці компанії зробили все можливе, щоб допомогти мені у виборі дизайну та матеріалу. Вони були дуже уважними до моїх побажань та запитів. Результат був дуже задовільним, і я дуже задоволена, що звернулася саме до цієї компанії.

Василий911 27 Февраля 2023 #

Я сам багато років  не проживаю в Києві, але там похований мій дідусь, тому не орієнтусь в ритуальних службах. Підкажи мені будь ласка, в якій саме ритуальній службі ти замовляла мармуровий пам'ятник? Буду дуже вдячний! 

Пушкарева 27 Февраля 2023 #

Замовляла я мармуровий пам'ятник https://www.prjadko.kiev.ua/ua/pamiatnyky/pamiatnyky-z-marmuru.html в ритуальній службі ПП «ПРЯДКО». Компанія забезпечила мені швидку та якісну роботу, самостійно доставили та встановили пам'ятник.

Що мені особливо сподобалось спеціалісти були дуже уважними до моїх побажань та пропонували різноманітні варіанти дизайну, а також надали консультації та поради щодо догляду за пам'ятником. Я дуже вдячна за їхню роботу та рекомендую цю компанію для замовлення мармурових пам'ятників у Києві.

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014