Кухонная техника

Egorov 5 Марта 2023

Коллеги, какая у вас кухонная техника? Чем довольны? Что можете рекомендовать?

Комментарии (10)
Tamillata 5 Марта 2023 #

Ничем не довольна... Технику купила весьма неудачно. Плита не работает уже... Холодильник старый... 

Filatov 6 Марта 2023 #

Изначально нужно покупать только качественную бытовую технику, что избавит от необходимости замены, ремонта. Это все лишние траты. Я выбираю духовой шкаф Bosch  https://bs-partner.com.ua/catalog/vstraivaemaya-tekhnika/duhovye-shkafy/dukhovye-shkafy-bosch/ , знаю, что производитель славится по всему миру качественной техникой, которая служит долгие годы.  В магазине BS-Partner на всю крупную технику гарантия 48 месяцев и есть бесплатная доставка по акции. Так что пока действует такое выгодное предложение, нужно воспользоваться им.

Skovoroda 7 Марта 2023 #

В нашем хозяйстве мы сталкиваемся с проблемами которые можно решить только с помощью специальной техники. Заказываем очистку выгребной ямы два раза в год. Каждый раз за помощью обращаемся в "Минирент" https://m-profi.com.ua/preimushestva-mini-pogruzchika/. Всегда новые машины и качественно делают свою работу.

Bler 22 Декабря 2023 #

А подскажите, сколько сейчас стоит ремонт разной техники? Выгодно чинить или лучше новую покупать?

Lom 23 Декабря 2023 #

Я всією своєю технікою задоволений, але нещодавно довелось мікрохвильову піч ремонтувати, запчастини легко підібрав в компанії Майстер Плюс https://master-plus.com.ua/ua/mikrovolnovka/ , тут є запчастини для різної побутової техніки, не лише кухонної. Майте на увазі, тому що нічого вічного нема.

Indianna 29.12.2023 20:55 #

Цей сайт пропонує вражаючий вибір цікавих кухонних девайсів, зокрема форми для випікання https://avrora.ua/formi-dlya-vipikannya/, які можуть стати незамінними помічниками будь-якого кухаря. Різноманіття форм для випікання дозволяє вибрати ідеальний варіант для будь-яких кулінарних експериментів: від класичних до оригінальних форм, що вражають своєю різноманітністю та оригінальними дизайнами. Ці продукти можуть бути практичними та функціональними, сприяючи створенню найсмачніших та найкреативніших страв. Тож, якщо ви шукаєте якісні та цікаві форми для випікання, раджу звернути увагу на асортимент цього сайту - ви знайдете тут багато чудових варіантів для вашої кухні.

OksanaOprush 12 Января 12:09 #

А мені потрібна нова плита. Не знаю, яку саме краще брати.

Filatov 12 Января 16:24 #

На сайті компанії TOP-Unity зібрані всі популярні моделі кухонних плит https://top-unity.com.ua/kukhonni-plyty/ , можете порівняти характеристики та придбати собі сучасну побутову техніку. Я б радив брати комбіновану газову з електричною духовкою. У бренду Beko дуже хороші плити та довго служать. Я також собі хочу придбати.

Alta 28 Января 11:47 #

А де можна придбати якісну варильню поверхню?

Santal 28 Января 17:38 #

Ось дуже гарний онлайн-магазин  https://fabiano.com.ua/varylni-paneli/ Нещодавно я придбав варильну поверхню в інтернет-магазині Fabiano, і я дуже задоволений своїм досвідом. Веб-сайт був зручним для користувача, тому процес замовлення був легким. Різноманітність доступних варильних поверхонь була вражаючою, задовольняючи різні потреби та вподобання. Продукт, який я отримав, перевершив мої очікування щодо якості та довговічності. Увага Фабіано до деталей проявляється в майстерності їхніх варильних поверхонь. Досвід приготування їжі був просто чудовим, завдяки рівномірному розподілу тепла та простому обслуговуванню.

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014