Порадьте надійного постачальника віконних систем?

Василий911 16 Июля 2023

Я зовсім недавно стикнувся з питанням вибору вікон для своєї оселі. Чув, що алюмінієві вікна це сучасний вибір, але у мене досить багато питань. Чому алюміній кращий за інші матеріали? Чи не будуть вони холодними взимку? І чи складно про них доглядати? Буду вдячний за ваші поради!

Комментарии (7)
langer 16 Июля 2023 #

Зрозуміло, що ви вагаєтеся, але не хвилюйтесь, я готов вам допомогти. Алюмінієві вікна - це дійсно чудовий вибір. Вони міцні, довговічні та не вимагають особливого догляду. Щодо теплозбереження, більшість сучасних алюмінієвих вікон мають переривчастий термічний міст, що утримує тепло у приміщенні. А ще вони дуже стильні, забезпечують чудовий вид ззовні та багато світла всередині. Ви точно не пошкодуєте про свій вибір!

Василий911 16 Июля 2023 #

Дякую за відповідь! Але все ж, я б трохи перестрахувався. Чи не буде занадто дорого встановити алюмінієві вікна? І як обрати правильну модель для свого будинку? У мене такий різноманітний стиль, а якщо я помилятимусь у виборі? Буду вдячний за конкретні поради щодо моделей і можливих витрат.

wayne 16 Июля 2023 #

Добре, що ви задаєте такі питання! Дійсно, ціна на алюмінієві вікна може варіюватися залежно від моделі та виробника, але не зважайте на це як на перешкоду. Я б рекомендував замовити алюмінієві вікна Рейнарс https://reynaers.co.ua/product-category/vikna/ вам точно допоможуть підібрати ідеальну модель, яка пасуватиме до вашого будинку. Врахуйте розміри, дизайн та функціональні можливості. 

 

Однак, як професіонал, я б рекомендував звернути увагу на модель Reynaers SlimLine 38. Вона має елегантний тонкий профіль, що підходить для різних стилів. Її плюси - відмінна теплоізоляція, надійна система замків та можливість обрати різні типи відкривання.

Egorov 7 Августа 2023 #

Дякую за поради. Для мене актуально.

TinaNa 25 Апреля 20:57 #

Таку компанію варто максимально уважно обирати 

OksanaOprush 26 Апреля 13:40 #

 TinaNa:

Таку компанію варто максимально уважно обирати 

 Ми зараз таку активно шукаємо в Києві 

DovbushTaras 27 Апреля 11:06 #

OksanaOprush:

 TinaNa:

Таку компанію варто максимально уважно обирати 

 Ми зараз таку активно шукаємо в Києві 

 Так я вам таку компанію можу і з власного досвіду порадити - це євровікна https://evrookna-kiev.com.ua/ua/ . Саме в цих хлопців я замовляв усі вікна для квартири. Дуже сподобалась їх злагоджена робота, помірні ціни та швидкість виконання замовлення.  Тому туди можете і ви сміливо звертатись

 
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014