Швидкі малосольні кабачки

Автор: Oksana_sadova 5 Июня 2018
Швидкі малосольні кабачки
Хрусткі малосольні кабачки.Просто, швидко, смачно!

Ингредиенты

  • молоді кабачки 500 г.
  • сік лимона 3 ст. л.
  • часник(зубці) 2 шт.
  • кріп 1 пучок
  • сіль 1.5 ст. л.
  • цукор 1 ст. л.
  • перець духмяний 3 шт.
  • лист лавровий 1 шт.
  • Коріандр 1/2 ч.л.
  • вода 500 мл.
Молоді кабачки нарізати, перемішати  з подрібненим кропом та  часником.

У воду покласти сіль і цукор,  перець, лавровий лист і насіння коріандру.Маринад довести до кипіння.

Кабачки викласти в банку і залити маринадом.
Додати лимонний сік, закрити кришкою і залишити на 12 годин при кімнатній температурі. Потім поставити в холодильник.
Вжити їх потрібно протягом тижня.

Смачного!
15

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014