Хай ангел торкнеться Вас ніжно крилом,
зігріє вам серце Різдвяним теплом.
Хай радість, кохання наповнять ваш дім,
оселяться щастя та спокій у нім!
Христос ся рождає! Славімо його!
Сьогодні хочу пригостити Вас узваром, який в нас обовязково має бути на Різдво. Знаю, що більшість господинь його готують, але є молоді господині (такими як ми були колись),які тільки починають готувати, так що маю надію,що цей рецепт пригодиться.
зігріє вам серце Різдвяним теплом.
Хай радість, кохання наповнять ваш дім,
оселяться щастя та спокій у нім!
Христос ся рождає! Славімо його!
Сьогодні хочу пригостити Вас узваром, який в нас обовязково має бути на Різдво. Знаю, що більшість господинь його готують, але є молоді господині (такими як ми були колись),які тільки починають готувати, так що маю надію,що цей рецепт пригодиться.
Комментарии
следить за комментариямиДуже корисний рецепт! Взагалі ми всі варимо узвар, але які пропорції, так одразу і не скажу (ну, особисто я). Тому це насправді дуже цікаво!
Женя,дякую.
А я родзинки в узвар ніколи не додавала тепер буду Дякую,Оксана!
жаль,що груш у мене немає,треба подивитися на ринку
В нас на базарі зразу з грушами продають
Я також почала їх не давно додавати, смачно виходить
мій батько любить узваром кутю розводити,теж на Святвечір постійно варить узвар,але я чомусь ніколи не задавалась ціллю як його варити,варила з того що було..а зазвичай це сушені яблука і сливи