Цей салат смакує як теплим, так і холодним.
Ингредиенты
- Спаржа 350 г.
- Яйця курячі 4 шт.
- Вершкове масло 50-80 г.
- Часник 1 зубчик
- Майонез
- Сіль, приправи
Вкидаємо в киплячу підсолену воду спаржу на 4-5 хвилин.
Потім швидко зціджуємо та промиваємо під холодною проточною водою.
Спаржа має бути аль-денте.
На вершковому маслі обсмажуємо спаржу зі спеціями.
Попередньо зварені, охолоджені та очищені яйця ріжемо смужками.
Змішуємо спаржу, яйця та часник і заправляємо майонезом чи сметаною.
Ретельно перемішуємо.
Мені більше подобається цей салат з теплою спаржею, але смачно і з холодною, тому вибір за вами)
Комментарии
следить за комментариямиНесомненно вкусно!
В моей семье прижился похожий салат, только к твоему составу я добавляю ветчину соломкой и большой пучок зеленого лука.
Ну, у меня базовый набор, так сказать