Такий собі варіант "полегшеного" варіанту різотто. Простіше готується і легше засвоюється — за рахунок того, що не на бульйоні і без вина.
Тим не менш вийшло смачно. Може бути самостійною стравою або гарніром.
Такий собі варіант "полегшеного" варіанту різотто. Простіше готується і легше засвоюється — за рахунок того, що не на бульйоні і без вина.
Тим не менш вийшло смачно. Може бути самостійною стравою або гарніром.
Візьмемо:
1,5 склянки рису
400 гр креветок
півклубня селери
2-3 середніх морквини
2 цибулини
3 зубчики часнику
Селеру і моркву натремо на великій тертці |
Наріжемо кубками цибулю Подрібнимо часник |
Пасеруємо цибулю, додаємо і обсмажуємо часник, додаємо моркву і селеру. Насипаємо приправи. Смачно виходить, якщо смажити на нерафінованій кукурудзяній олії. В кінці додаємо креветки, все перемішуємо і перекладемо в каструлю. Висипаємо зверху рис, перемішуєм |
Заливаємо окропом. Води має бути на 1 палець вище рису. Готуємо на сильному вогні, доки вода не википить з поверхні страви, потім робимо меншим вогонь, накриваємо кришкою — ще близько десяти хвилин. |
Смачного! |
Комментарии
следить за комментариямиоригинально и просто!