Скумбрія в паприці

Автор: Oksana_sadova 29 Января 2017
Скумбрія в паприці
Скумрія дуже корисна риба. Вікторія Попін, автор цього рецепту, вказує, що таким чином можна готувати любу рибу, зокрема й оселедця. Не бійтеся високої температури приготування. При короткому але інтенсивному по температурі приготування , риба виходить соковитою. Головне не перетримати.

Ингредиенты

  • скумбрія 2 шт.
  • мелена паприка 1 ст. л.
  • оливкова олія 3 ст. л.
  • сіль до смаку
  • лимон для подачі
Духовку розігріти до 200 ᵒС. Скумбрію добре помити й обсушити паперовим рушником. 
Викласти на робочу поверхню шкіркою донизу.
 У невеликому посуді змішати паприку та оливкову олію.
За допомогою пензлика змастити отриманою пастою скумбрію.  Викласти рибу у жаротривкий посуд змащений тонким шаром олії і посолити до смаку.
Запікати 10-12 хвилин, в залежності від роботи духовки. Риба повинна повністю пропектись.
Смачного!
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
SvetlanaAnikanova 29 Января 2017
# +1

Люблю скумбрію і як я її тільки не готую.У мене дуже багато рецептів її приготування. Такого ще не бачила. Беру у КК. Дякую.

Oksana_sadova 29 Января 2017
# 0

Я по такому рецепту перший раз готувала, чоловікові дуже сподобалася така рибка Дякую,Світлана

konfairy 29 Января 2017
# +1

І я не пробувала скумбрію з паприкою. Обов'язково приготую!

Oksana_sadova 29 Января 2017
# 0

Маю надію, що сподобається.Дякую,Женя

richinna 30 Января 2017
# 0

Колись думала,що та паприка що продається у нас в магазинах -то паприка після угорської паприки і закарпатської,розумію що то далеко не паприка 
Впевнена,що рибка цікава вийшла

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014