Закуска з Фети та оселедця

Автор: Oksana_sadova 11 Февраля 2017
Закуска з Фети та оселедця
Таку закуску можна зберігати у холодильнику 2-3 дні. Подавати охолодженою.

Ингредиенты

  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Оселедець солений 200 г.
  • сир Фета 200-250 г.
  • яблуко 1 шт.
Спочатку чистимо та робимо пюре у блендері з цибулі.
Додаємо сир і знов збиваємо.
Додаємо оселедець та яблуко . Все добре збиваємо.
Закуска готова. Викладаємо у баночку та ставимо в холодильник.
Смачного!
30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 12 Февраля 2017
# 0

Обожнюю фету! Твоя закуска, Оксана, нагадала мені наш з невісткою гречеський салат. З місяць назад ми поспішали накрити на стіл і просто!!! попросили брата перемішати його. Він перемішав, дуже-дуже інтенсивно перемішав. Звичайною ложкою! І улюблена фета перетворилася на соус. Ще тоді я подумала — ідея непогана. Тому тепер мені дуже цікаво спробувати фету з оселедцем!

Oksana_sadova 12 Февраля 2017
# 0

Oksana_sadova 12 Февраля 2017
# 0

Досить смачне  поєднання, моєму чоловікові дуже сподобалося поливати таким соусом картоплю На наступний раз можливо дам трошки менше цибулі, бо мені її смак перебивав фету та оселедець, це вже потрібно регулювати за смаком

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014