Запечений паштет з свинячої печінки з додаванням курячого м'яса
Ингредиенты
- куряче м'ясо (окорочка) 200 г.
- печінка 400 г.
- морква 1 шт.
- цибуля 1 шт.
- сало 250 г.
- перець чорний за смаком
- сіль
- лавровий лист
печінку та сало ( у мене з м'ясною прослойкою) нарізати
за допомогою м'ясорубки печінку, куряче м'ясо та сало змолоти, в кінцы додати порублену цибулю та моркву, та також змолоти. Додати сіль та чорний перець
на деко прямокутньої форми з високими бортами покласти папер пергаментний та на нього вилити печінкову масу
запікати паштет в заздалегідь разогрітій духовці до 180 град 40-60 хвилин, дать паштету охолонути. Смачного
Комментарии
следить за комментариямипаштети — це смачно
дякую!!!
просто вкуснятина, уже такой хочу!
даже попробовать не дала?
нет, муж ел, Натали ко мне после работы не зашла
смачний рецепт! теляча печінка або індика також підійдуть?
абсолютно люба печінка підійде