Фарширований гарбуз (солодкий)

Автор: richinna 16 Января 2017
Фарширований гарбуз (солодкий)
Неймовірно ароматний гарбуз фарширований солодкими смаколиками з мандариновим ароматом,запечений в духовці.

Потрібно:

  • Кисломолочний сир 100 г
  • Яйце 1 шт.
  • Макова начинка 2 ст. л.
  • Манна крупа 1 ст. л.
  • Кленовий сироп 1 ст. л.
  • Мармелад 3-4 шт.
  • Ананас(консервований) 1 кільце
  • Мандарин 1 шт.
  • Суміш спецій для випічки 1/2 ч.л.
  • Цукор з корицею 1 ч.л.
  • Гарбуз 1,5 кг
В гарбуза зрізати невеличку кришку і вичистити насіння. 
Кисломолочний сир змішати з яйцем та додати манку.
Додати кленовий сироп (або мед) макову начинку(з цукатами).
Спеції для випічки,корицю з цукром, порізані кубики мармеладу та гарбуза.
Додати до начинки порізаний ананас,.все вимішати та викласти в гарбуз.
Вимити мандарин таплою водою. В мандарині зрізати верхушки з обох боків, проколоти виделкою шкірку по всьому мандарину.
Покласти мандарин в гарбуз на начинку.
Накрити зрізаною гарбузовою кришкою, загорнути в подвійну фольгу та запікати в духовці при 230 град. 1,5 години.
Подавати фарширований солодкими смаколиками мандариновий гарбуз теплим. 

Смакота!!!

Смачного!
30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
SvetlanaAnikanova 17 Января 2017
# 0

Какая вкуснотища!

richinna 17 Января 2017
# 0

Спасибо!

konfairy 17 Января 2017
# 0

Господи, как же красиво!!! И звездочки на ёлке!А тарелочка деревянная! Иннуш, какое же фото классное, постановка просто супер!  Жалко такое есть.

richinna 17 Января 2017
# 0

Спасибо,Дорогая! Жалко,жалко...я фотографий 50 сделала,не могла налюбоваться...а Аня не могла дождаться когда уже можно будет кушать,она же заказывала Она его весь практически и съела,нам на двоих 1/3 выделила Женек,тарелочка глиняная 

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014