Яблука печені у духовці

Автор: Oksana_sadova 15 Января 2017
Яблука печені  у духовці
Чим же корисні печені яблука? Унікальні вони тим, що, на відміну від багатьох фруктів , вони не втрачають своїх корисних властивостей при правильній термічній обробці, тобто при запіканні, але і набувають додаткові властивості: їх можна вживати без шкоди людям з підвищеною кислотністю і гастритами, а кількість пектину тільки збільшується під час запікання.

Ингредиенты

  • яблука
  • родзинки
  • горіхи
  • мед
  • фініки
  • кориця
Яблука ретельно миємо. З боку плодоніжки вирізаємо отвір, не доходячи до дна на два см, через яке видаляємо насіння і серцевину.
Нарізаємо для начинки фініки.
Додаємо подрібнені горіхи.
Додаємо промиті та підсушені родзинки.
Заправляємо медом та перемішуємо.
В яблучні виямки всипаємо трошки  кориці і начиняємо  їх горіхово-медовою начинкою.
Загортаємо у фольгу і ставимо у духовку(холодну). Запікаємо при  180С-200С до готовності.
Смачного!
35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 15 Января 2017
# +1

Яка смакота! Аж слюнки течуть!

Oksana_sadova 15 Января 2017
# 0

Це дійсно дуже смачно, солодка насолода

richinna 15 Января 2017
# 0

а в мене гарбуз фарширований запікається, йду запишу...поки не забула що я там начаклувала

Oksana_sadova 15 Января 2017
# 0

я такого ще не робила, напевно смачно

richinna 15 Января 2017
# 0

http://www.chef.com.ua/recepty/zavtraki/solodka-zapikanka-v-garbuzi-9419.html#.WHuixHSg_Dd 
Донька знову попросила приготувати,то що я відкажу 

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014