Спаржа – продукт, який володіє високою поживною цінністю і відмінними смаковими якостями.
Готова зелена спаржа використовується як самостійне блюдо, гарнір або основа для салатів.
Спаржа вийшла дуже смачна!!!
Ингредиенты
- спаржа зелена 350 г.
- яйця 1 шт.
- сіль та чорний мелений перець за смаком
- мелені сухарі 100 г.
Спробуйте розламати спаржу - місце, де стебло зламається, як раз те саме місце, де спаржа стає грубуватою. На цьому рівні потрібно обрізати стебло.
Спаржу помити.
Обсушити паперовим рушником.
Вмочити спаржу в збите яйце, крім верхівки.
Тепер обваляти в суміші з сухарів з сіллю.
Комментарии
следить за комментариями