На відміну від
Лінивих сирників, цим треба приділити трохи більше часу, але вони того варті)
Нам треба:
- Сир кисломолочний 500 г.
- Манна крупа 8 ст. л.
- Цукор (за смаком)
- Яйця (якщо знадобляться) 1-2 шт.
- Борошно (для панірування)
- Варене згущене молоко 0,5 банки
- Вершкове масло 0,5 пачк(-а, -и)
- Вершки або смеатна (для подачі)
Нам потрібно 500 грамів сиру.
В залежності від того, наскільки він мокрий ми будемо додавати яйця або ні.
Перемішуємо.
Залишаємо на 10 хвилин та дивимось чи потрібні яйця (якщо ліпиться добре, то ні).
В мене сир був досить сухим, тому додала 2 яйця.
Цукор - за смаком.
Вологими руками беремо 1 ст.л. сиркової маси, формуємо кульку, приплющуємо її та кладемо 1 ч.л. згущеного молока.
Зверху накриваємо так само та зліплюємо краї.
Перед смаженням паніруємо в борошні та викладаємо на розігріту сковороду з розтопленим вершковим маслом.
Як підрум’яняться - перевертаємо.
Смажимо на середньому вогні до до золотистого кольору.
Гарячі сирники можна змазати домашніми вершками.
Подавати зі сметаною чи вершками)
Смачного!
P.S. Обережно, бо начинка гаряча.
Комментарии
следить за комментариямиВкусные сырники, я так бананы прятала в сыр, тоже очень вкусно
Интересно попробовать с бананами)
Спасибо