Знайшла цей рецепт у книжці "Блюда за 30 минут", дійсно дуже швидко готувати та смачно виходить.
Ингредиенты
- тунець в олії 1-2 банки
- цибулина ріпчаста 1 шт.
- борошно 1 ч.л.
- бульйон або вода 1/2 склянки
- банка зеленого горошку
- рис 200 г.
- сіль
- мелений чорний перець
Нарізаємо цибулю кубиками.
Тунець відціджуємо від олії.
На олії від тунця трошки підсмажуємо цибулю, посипаємо борошном та додаємо горошок, бульйон або воду.Готуємо буквально пару хвилин, помішуючи і
додаємо шматочки тунця. Перемішуємо легенько та знов готуємо пару хвилин.
Відварюємо рис, в мене любимий рис від ТМ "Жменька" в пакетиках,який дуже просто готувати.
Потім відварений рис перемішуємо з тунцем і горошком.Солимо та перчимо за смаком.
Дуже хочу отримати такий класний набір від ТМ "Жменька"
Комментарии
следить за комментариямиЦікаво, це треба пробувати!
Рекомендую спробувати, нам з чоловіком дуже сподобалосяДуже смачне поєднання