Соковите, ніжне та дуже смачне!!!
Ингредиенты
- свинина 500 г.
- сік томатний 500 мл.
- цибуля ріпчаста 1 шт.
- сіль 1/2 ч.л.
- мелений чорний перець за смаком
- сушений базилік 1/4 ч.л.
М'якоть свинини (м'ясо повинно бути не зовсім пісне) промиваємо, обсушуємо паперовими рушниками і нарізаємо на порційні шматочки. Форму для запікання змащуємо олією .
Підготовлені шматочки м'яса перекладаємо в форму, додаємо чорний мелений перець за смаком, сушений базилік, приправи для м'яса, сіль. Злегка все перемішуємо.
Одну велику головку ріпчастої цибулі чистимо та нарізаємо тонкими півкільцями.
Посипаємо кільцями цибулі все м'ясо,
вливаємо томатний сік.
Порада. Якщо не знайшли сік хорошої якості, можна використовувати томатну пасту: тільки розведіть її водою до потрібної консистенції.
Відправляємо форму з м'ясом в духовку, розігріту до 200 градусів, на 50-60 хвилин.
Комментарии
следить за комментариями