Приготування:
1. З усіх інгредієнтів для коржиків замісити не дуже туге тісто. Розкачати, вирізати коржики та випекти.
2. В м’ясі зробити надріз так, щоб утворилась кишеня. М’ясо трохи відбити всередині, посолити, поперчити, посипати спеціями за смаком.
3. Приготувати начинку. Охолоджені коржики порізати невеликими шматочками. Часник подрібнити. Цибулину нарізати дрібно, підсмажити в олії. Яйця збити.
4. З’єднати фарш, яйця, смалець, молоко, цибулю, часник, кукурудзу, перемішати. Додати коржики, сіль та перець, ще раз добре перемішати.
5. Наповнити начинкою "кишеню" в м’ясі, розріз зашити міцною ниткою.
6. Викласти шинку на деко та запікати протягом 1,5–2 год при 180 °С. Періодично поливати соком, який утворився при запіканні.
7. Готову шинку охолодити, змастити гірчицею, нарізати шматками та викласти на тарілку. Прикрасити зеленню та шматочками помідора.
Порада! Коржики можна замінити крекером або галетним печивом.
Комментарии
следить за комментариями