Карпоплю порізати та проварити 2-3 хвилини в підсоленій воді. Відкинути на сито,воду залишити.
Коли сало почне шкварчати в горщиках через 10-15 хвилин, долити воду по 4 ст. л.,в якій варилась картопля та накрити кришками.
Готувати печеню при верхньому та нижньому нагріві 1 годину.
Посипати готову печеню в горщиках зеленню з часником,закрити кришку та дати постояти ще під кришкою 2 хвилини,щоб зелень та часник відкрили свої аромати.
Комментарии
следить за комментариямиГосподи, представляю какой аромат
!! Я не ем после 19, я не ем после 19... пойду, почищу картошечку
.
Ага,Это мне девченки на Инны подарили в этом году!
Браво!!!
Я, ктати начал горшками увлекаться чаще, чем обычно... Уже в этом году аж раза три их готовил. ))
Это общий горшочек или порционный?-[
Кому как. Тут литра три.
То-то, я смотрю, ложка какая-то странная
! Да, в горшочках всё томится как-то по особому, как в сказке было : "Горшочек — вари!"
Великолепные горшочки! Очень апетитно выглядят!
Я очень люблю блюда такие