Цю ікру можна використовувати на канапки, для піци, до підливи з грибів.
Ингредиенты
- опеньки відварені 2 кг.
- цибуля ріпчаста 1/2 кг.
- олія 0.5 л.
- паста томатна 0.5 л
- часник за бажанням 100 г
- сіль
- перець чорний мелений
Гриби перемолоти на м'ясорубці
Цибулю нарізати кубиками і підсмажити на олії
Додати томат і ще трохи протушкувати.
Вимішати з грибами і приправити до смаку. Варити на малому вогні 2 години. В кінці додати часник. Розкласти в банки і стерилізувати:
0,5 літрові — 30 хвилин, а літрові — 1 годину.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямимоя кума таку ікру заготовляє на зиму.