Потрібно на 16-20 біляшів:
- М'ясо(свинина) 300 г
- Цибуля 150 г
- Петрушка 0,5 пучка
- Сіль,перець чорний за смаком
- Лід 0,5 склянки
- Тісто на кефірі і соді 1 порція
- Олія для смаження
- Вершкове масло 100 г
Цибулю перебити в блендері разом з петрушкою.
Не дуже мілко але щоб цибуля пустила сік.
Додаємо порізану свинину, сіль та перець.
Якщо ви не впевнені, що ваш блендер справиться,то м'ясо краще мілко порубати ножем або перекрутити на м'ясорубці.
Щодо м'яса, чим жирніше і більше видів,тим краще!
Тобто це може бути свинина, яловичина, баранина.
До фаршу можна додати холодну воду, але кращий ефект буде від льоду. Кубики льоду потрібно подрібнити і додати до фаршу перед самим формуванням біляшів.
Дуже добре підходить для біляшів
тісто на кефірі і соді,яке має також секрети в приготуванні і схоже на дріжджове.
Краще всього формувати біляші на декові змащеному олією.
Фаршу в біляшах має бути не дуже багато, щоб він всиг приготуватися.
Заліпити біляші і залишити посередені дірочку.
Приплюснути біляш до дека, щоб придати йому більшу і плоску форму.
В сковороді прогріти олію, олії має бути не менше 0,5 см
Беремо біляші і "від себе" викладаємо на сковороду залишаючи відстань між біляшами.
Біляші мають бути викладені отвором до низу, ОБОВ'ЯЗКОВО!
Смажити на середньому вогні з однієї сторони, біляші мають бути засмажені як треба!
Перевертання другий раз отвором вниз призведе до сухої начинки,купи диму,бризгів і брудної сковороди.
Вершкове масло порізати на маленькі кусочки.
Коли біляші будуть обсмажені вже з іншої сторони і повністю готові,потрібно покласти кусочок вершкового масла в отвір.
Це надась неймовірного аромату і смаку біляшам.
Смакувати біляші гарячими, відразу після приготування!
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиА як таке тісто виглядає в розрізі?
В розрізі... а немає фотоє тільки в печеному вигляді в комментах по ссилці на тісто
О, я це люблю))