Готувала на вечерю гомілки з розмарином, смачно і просто. Подавала до столу з овочевим салатом.
Ингредиенты
- гомілки курячі 3 шт.
- для маринаду:
- сіль до смаку
- куркума мелена 1/4 ч.л.
- паприка мелена 1/2 ч.л.
- сухий часник до смаку
- перець чорний мелений до смаку
- олія оливкова 2 ст. л.
- розмарин свіжий
В окремій мисочці змішати мелену паприку, куркуму, сухий часник, сіль морську, перець чорний мелений. Додати олію і гарно перемішати. Додати листочки свіжого розмарину.
Курячі гомілки добре вимити, висушити паперовим рушником. Гарно змастити підготовленим маринадом. Залишити на годинку-другу.
Гомілки запікати при температурі 180 градусів, перших 40-45 хвилин прикривши фольгою, а решту 10-12 хвилин без фольги.
Смачного!
Коли розпочинала готувати страву, було ще зовсім не темно, а фінальні фото вже не вдалось зробити якісно, нажаль.
Комментарии
следить за комментариямиЯкі вони апетитні,я аж їсти захотіла, а ще три години робочого дня
це так, як я твій салат з помідорками побачила
Це одна порція? ! Класні "гирлянди" на фото!
ну ми зараз, тільки удвох, одненька була мені, а дві для коханого
"гирлянди" — вирізала зі шкірок мандаринових, так була аромотерапія — на всю кухню
і гірлянди пропустила з курочкою. РОзмарин в самий раз до курочки
а чим вирізала? я теж такі хочу
ой пропустила питання, у мене є такі формочки зірочки: одна більша а друга зовсім маленька, я ними ось це печиво вирізаю:http://www.chef.com.ua/recepty/vipechka/rozhdestvenskoe-pesochnoe-pechene-8635.html
Смакота!
дякую)