Сьогодні пропоную дуже смачну та корисну страву: перлову кашу з овочами та курячим філе.
Ингредиенты
- крупа перлова 250 г.
- кабачок 1-2 шт.
- морква 2-3 шт.
- цибуля 2 шт.
- помідори 4-5 шт.
- болгарський перець 2-3 шт.
- олія
- вода 4 склянки
- зелень петрушки
- сіль
- спеції
- відварене куряче філе 1 шт.
Спочатку потрібно промити добре крупу та замочити її на ніч. Звечора потрібно також відварити філе.
Моркву чистимо та натираємо на грубій терці.
Цибулю чистимо та нарізаємо кубиками.
В каструльку викладаємо моркву та цибулю, додаємо олію та починаємо тушкувати.
Перець нарізаємо кубиками.
Кабачок чистимо та нарізаємо кубиками.
Помідори натираємо на терці.
Куряче філе нарізаємо кубиками.
Кабачок, перець,помідори та філе додаємо до моркви з цибулею.Тушкуємо 15 хвилин.
Доливаємо теплу воду, доводимо до кипіння та висипаємо крупу. Солимо та перчимо до смаку. Варити 40-50 хвилин, час від часу помішуючи.
Перед подачею додаємо нарізану зелень.
Комментарии
следить за комментариямиО, це вже перловий плов! А у мене сьогодні як раз все, але окремо: перловка з маслом, филе і овочі, запечені у сметані. До речі, вітаю, сьогодні — День Каші!
О, якраз доречний рецепт, З Днем Каші
Сегодня дружно на ШП отмечаем День Каши? И у нас тоже в меню на ужин каша, только гречневая!
Замечательный рецепт! И курица, и овощи! Все так аппетитно и так хорошо сочетается с перловочкой!
Жаль только, что у нас в семье перловку кроме меня никто не ест
Дякую!
смачна і корисна каша
Нам дуже вона смакує