Кабачки фаршировані рибою,злаками,сиром та овочами в жировій сітці з соковитою начинкою в середині та хрусткою скоринкою зовні.
Смакота!
Потрібно:
- КАбачки молоді 4 шт.
- Суміш пластівців 2 ст. л.
- Філе риби(без кісток) 200 г
- Сир баварський 100 г
- Помідора 1 шт.
- Часник 3-4 зубчики
- Яйце куряче 1 шт.
- Сіль,перець
- Жирова сітка
Філе риби обсмажити та розібрати на шматочки.
В мене філе окуня.
Кабачки розрізати повздовж та ложечкою видалити середину.Обрізати кінчики.
Суміш пластівців залити водою і віджати.
В блендер викласти пластівці та м'якоть одного кабачка.
Подрібнити.
Додати яйце,сіль та перець.
Сир та помідору порізати кубиком.
З томата зняти шкірку.
Додати до начинки подрібнений часник,помідору,сир та рибу,легенько вимішати.
Нафарширувати начинкою лодочки з кабачків.
Загорнути кабачки в жирову сітку та викласти в деко на фольгу швом вниз.
Сітку перед використанням потрібно замочити у великій кількості холодної води з оцетом та сіллю.
Запікати фаршировані кабачки в жировій сітці при температурі 200 град. з верхнім та нижнім нагрівом 40 хвилин.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариями