Смачна піца з грибами і помідорами на основі з тертої картоплі - готувати просто й швидко.
Ингредиенты
- картопля 400 г.
- цибуля 1 шт.
- морква середня 1/2 шт.
- яйце 1 шт.
- насіння соняшника і гарбуза 2 ст. л.
- борошно цільнозернове 2 ст. л.
- сіль за смаком
- соус томатний 2 ст. л.
- шампіньйони 2-3 шт.
- помідори 2 шт.
- сир твердий 50 г.
- олія 2 ст. л.
- орегано
Овочі помити, почистити. Картоплю з морквою стерти на середню сторону тертки, злити рідину що утвориться. Цибулю дрібно нарізати. У глибокій мисці з'єднати терту картоплю з морквою, цибулю, яйце, сіль, борошно й насіння. Ретельно перемішати.
Форму вистелити папером для випічки, змастити олією. Викласти картопляну основу, гарно притискаючи ложкою. Зверху скропити олією. Випікати у розігрітій до 190 градусів духовці 12-15 хвилин.
Тим часом нарізати гриби і помідори. Сир натерти.
Картопляну основу дістати, змастити томатним соусом, викласти гриби з помідорами. Зверху притрусити тертим сиром і орегано.
Відправити піцу ще на 12-15 хвилин.
Гарячою подавати до столу.
Комментарии
следить за комментариямиЯка краса! Дуже люблю картопляну піцу і часто її готую, правда трохи по-іншому, але картопляна піца будь як приготовлена- це завжди ситно і смачно.
Дякую, я переглядала Ваш рецепт, також спробую приготувати)))