Курячі котлети із кабачком

Автор: Oksana_sadova 18 Августа 2016
Курячі котлети із кабачком
Котлетки виходять дуже смачні та сочні!

Ингредиенты

  • фарш курячий 500 г
  • кабачки 500 г
  • зелень
  • яйця 2 шт
  • сіль
  • чорний мелений перець
  • олія
  • манка або борошно 2 ст. л.
Кабачки натерти на грубій терці, додати фарш, яйця, дрібно нарізану зелень,сіль,перець. Фарш добре перемішати. Додати манку або борошно і знов перемішати. Мокрими руками сформувати котлетки і обсмажити їх на олії .Смачного!
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ксюша 19 Августа 2016
# 0

В прошлом году мне открыли секрет добавления кабачка в Печеночный торт, теперь котлетки!
Кабачок незаменимый продукт !

Oksana_sadova 19 Августа 2016
# 0

В печінковий торт ,це для мене новинка,обовязково спробую ЦІ котлетки стають сочніші і ніжніші з додаванням кабачка, без нього любимого нікуди

konfairy 24 Января 2017
# +1

Не знайшла кабачків у морозильнику, хтось їх з'їв (у мене вдома живе холодильниковий троль), тому додала у фарш яблуко. Цікаво, ніжно, сочно.

Oksana_sadova 25 Января 2017
# 0

З яблучком цікава ідея, при нагоді спробую. Дякую,Женя

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014