Признаюся, що я вперше готувала мясо з ананасами, дуже сподобалося, ніжне і дуже сочне.
Ингредиенты
- шматок свинини
- банка ананасів
- часник
- мед
- гірчиця
- твердий сир
Беремо мясо ( в мене шматок на 800г) та нарізаємо як на відбивні.
Трошки його відбиваємо, але не дуже сильно, я це роблю скалкою для тіста через плівку.
Складаємо мясо в окрему широку посудину.
Відкриваємо ананаси, готуємо мед та гірчицю ( в мене діжонська).
Зливаємо сік з ананасів, додаємо туди за смаком мед та гірчицю.Перемішуємо та
заливаємо мясо, воно повинно добре покривати мясо. Залишаємо у холодильнику на добу, не більше і не менше.
Нарізаємо дрібно ананаси,
додаємо подрібнений часник та натертий сир. Перемішуємо і начинка в нас готова.
Готуємо рулетики: викладаємо шматочки мяса,
зверху начинку та скручуємо рулетики. З країв ховаємо хвостики ,щоб не витікав сік і начинка. Якщо погано тримається купи, то можна скріпити зубочистками, в мене було пару таких рулетиків.
Беремо форму,змазуємо олією та викладаємо рулетики, щільно один біля одного.Ставимо у духовку і готуємо до готовності, час від часу поливаємо зверху соком, який утворився внаслідок запікання рулетиків.
Комментарии
следить за комментариямиа я люблю дуже м'ясо з ананасами і курочку і свинину... раніше часто робила так,як ти тільки не загортала рулетиками, а на відбиту свинину викладала ананас і посипала сиром, і так запікала до легкої скоринки
так... є у мене баночка ананасів...треба щось вигадати...свинини поки немаю,а от філе курочки знайдеться
И я такой вариант люблю больше всего!
Мясо с ананасами всегда очень вкусно! Мои сразу кричали "Что за ерунда? Сладкое мясо?" и т.д.... но когда попробовали, мнение изменили полностью
Нам дуже засмакувалоЧоловік зайшов на кухню, а я в цей час маринувала мясо і побачив, що я туди наливаю сік з анасів, то був так легко сказати "шокований" і зразу було питання "А мясо що буде солодке?", а потім коли спробував готове мяско, похвалив , дав добро на повторення цієї смакоти